Aplikasi

HYSEN

  • DIAGNOSTICS

    DIAGNOSTIK

    Ngowahi perawatan kesehatan kanthi solusi tes manungsa sing akurat.
  • VETERINARY

    VETERINAR

    Ningkatake kesehatan kewan liwat solusi diagnostik sing tepat.

Hysen FIA Nano Kab

PAWARTA

HYSEN

  • HYSEN FIA-POCT

    POCT singkatan saka Point-of-Care Testing. Iki nuduhake tes medis sing ditindakake langsung ing sisih pasien utawa ing papan perawatan klinis. Dibandhingake karo tes laboratorium tradisional, POCT nduweni

  • Hysen Vibrio kolera O1/O139 Antigen Combo Rapid Test

    Vibrio cholerae iku spesies Gram-negatif, anaerob fakultatif lan bakteri berbentuk koma. Bakteri kasebut kanthi alami urip ing banyu payau utawa asin sing gampang nempel ing chitin-con.

  • -+
    Didegaké ing taun 1999
  • -+
    20 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 340 produk
  • -+
    Luwih saka 30 PATEN

BABAGAN AWAKE DHEWE

HYSEN

HYSEN

PAMBUKA

  • Hysen Biotech.lnc, perusahaan wis darmabakti kanggo menehi layanan lan produk paling apik kanggo pelanggan ing skala global kanggo dekade. Misi utama HYSEN yaiku mbantu nggayuh kesehatan sing paling apik, kanggo wong ing saindenging jagad ing kabeh tahapan urip. Saka ngembangake penilaian diagnostik, kanggo nggunakake kekuwatan data kanggo mbentuk inovasi ing mangsa ngarep, HYSEN minangka perusahaan bioteknologi terpadu kanthi integritas, wani lan semangat. Atusan ewu distributor wis milih kanggo menehi kapercayan lan nggarap HYSEN. Mayuta-yuta produk individu wis dikirim lan mabur menyang saben pojok donya.Inovasi sing dipusatake pasien wis lan bakal dadi inti saka perusahaan. HYSEN kepengin nggawe asil lan pengalaman sing luwih apik kanggo pasien ora preduli ing ngendi dheweke manggon utawa apa sing diadhepi.