Aplikasi

HYSEN

  • DIAGNOSTICS

    DIAGNOSTIK

    Transformasi kasehatan sareng solusi tés manusa anu akurat.
  • VETERINARY

    VETERINAR

    Ningkatkeun kaséhatan sato ngaliwatan solusi diagnostik anu tepat.

Hysen FIA Nano

WARTA

HYSEN

  • HYSEN FIA-POCT

    POCT pondok pikeun Point-of-Care Testing. Éta nujul kana tés médis anu dilakukeun langsung di sisi pasien atanapi di tempat perawatan klinis. Dibandingkeun sareng tés laboratorium tradisional, POCT ngagaduhan

  • Hysen Vibrio kolera O1 / O139 Antigen ceurik Rapid Test

    Vibrio cholerae nyaéta spésiés Gram-négatip, anaérob fakultatif jeung baktéri ngawangun koma. Baktéri ieu sacara alami hirup dina payau atawa cai asin dimana maranéhna gampang ngagantelkeun diri kana chitin-con.

  • -+
    Diadegkeun dina 1999
  • -+
    20 taun pangalaman
  • -+
    Langkung ti 340 produk
  • -+
    Langkung ti 30 PATEN

TENTANG KAMI

HYSEN

HYSEN

Bubuka

  • Hysen Biotech.lnc, hiji perusahaan geus dedicated ka masihan layanan pangalusna sarta produk ka konsumén dina skala global pikeun dekade. Misi utama HYSEN nyaéta ngabantosan ngahontal kaséhatan anu pangsaéna, pikeun jalma-jalma di sakumna dunya dina sagala tahapan kahirupan. Ti ngembangkeun assessments diagnostik, nepi ka harnessing kakuatan data pikeun ngawangun inovasi tina mangsa nu bakal datang, HYSEN mangrupa parusahaan biotéhnologi terpadu kalayan integritas, kawani jeung gairah.Ratusan rébu distributor geus milih pikeun masihan kapercayaan maranéhanana sarta gawé bareng HYSEN. Jutaan produk individualized geus shipped na flown ka unggal sudut world.Patient-dipuseurkeun inovasi geus jeung salawasna bakal di inti pausahaan. HYSEN cita-cita nyiptakeun hasil sareng pangalaman anu langkung saé pikeun pasien henteu paduli dimana aranjeunna cicing atanapi naon anu disanghareupan.