Aplikacion

HYSEN

 • DIAGNOSTICS

  DIAGNOSTIKA

  Transformimi i kujdesit shëndetësor me zgjidhje të sakta të testimit njerëzor.
 • VETERINARY

  VETERINAR

  Rritja e shëndetit të kafshëve përmes zgjidhjeve të sakta diagnostikuese.

Hysen FIA Nano

LAJME

HYSEN

 • HYSEN FIA-POCT

  POCT është shkurtim për Testimin në pikën e Kujdesit. Ai i referohet testeve mjekësore të kryera drejtpërdrejt në anën e pacientit ose në vendin e kujdesit klinik. Krahasuar me testimin tradicional laboratorik, POCT ka

 • Hysen Vibrio cholera O1/O139 Antigen Combo Rapid Test

  Vibrio cholerae është një specie e baktereve gram-negative, anaerobe fakultative dhe në formë presje. Bakteret jetojnë natyrshëm në ujëra të njelmëta ose të kripura ku ngjiten lehtësisht me kitin-kon.

 • -+
  E themeluar në vitin 1999
 • -+
  20 vjet eksperience
 • -+
  Më shumë se 340 produkte
 • -+
  Më shumë se 30 PATENTA

PËR NE

HYSEN

HYSEN

PREZANTIMI

 • Hysen Biotech.lnc, një ndërmarrje është përkushtuar për të ofruar shërbimin dhe produktet më të mira për klientët në shkallë globale për dekada. Misioni kryesor i HYSEN është të ndihmojë në arritjen e shëndetit më të mirë të mundshëm, për njerëzit në mbarë botën në të gjitha fazat e jetës. Nga zhvillimi i vlerësimeve diagnostikuese, te shfrytëzimi i fuqisë së të dhënave për të formësuar risitë e së ardhmes, HYSEN është një kompani e integruar bioteknologjike me integritet, guxim dhe pasion. Qindra mijëra shpërndarës kanë zgjedhur të japin besimin e tyre dhe të punojnë me HYSEN. Miliona produkte të individualizuara janë dërguar dhe fluturuar në çdo cep të botës. Inovacioni me në qendër pacientin ka qenë dhe do të jetë gjithmonë në thelb të kompanisë. HYSEN aspiron të krijojë rezultate dhe përvoja më të mira për pacientët, pavarësisht se ku jetojnë apo me çfarë po përballen.