Апликација

ХИСЕН

 • DIAGNOSTICS

  ДИЈАГНОСТИКА

  Трансформирање на здравствената заштита со точни решенија за тестирање на луѓе.
 • VETERINARY

  ВЕТЕРИНАРСТВО

  Подобрување на здравјето на животните преку прецизни дијагностички решенија.

Хисен ФИА Нано

ВЕСТИ

ХИСЕН

 • HYSEN FIA-POCT

  POCT е кратенка за Тестирање во точка на грижа. Тоа се однесува на медицински тестови извршени директно на страната на пациентот или на местото на клиничката нега. Во споредба со традиционалното лабораториско тестирање, POCT го има

 • Hysen Vibrio cholera O1/O139 Антиген Комбо Рапид Тест

  Vibrio cholerae е вид на грам-негативни, факултативни анаеробни и во форма на запирка бактерии. Бактериите природно живеат во солена или солена вода каде што лесно се прикачуваат на хитин-кон

 • -+
  Основана во 1999 година
 • -+
  20 години искуство
 • -+
  Повеќе од 340 производи
 • -+
  Повеќе од 30 ПАТЕНТИ

ЗА НАС

ХИСЕН

ХИСЕН

ВОВЕД

 • Hysen Biotech.lnc, претпријатие е посветено да им дава најдобра услуга и производи на клиентите на глобално ниво со децении. Примарната мисија на HYSEN е да помогне во постигнувањето на најдоброто можно здравје, за луѓето ширум светот во сите фази од животот. Од развивање дијагностички проценки, до искористување на моќта на податоците за обликување на иновациите на иднината, HYSEN е интегрирана биотехнолошка компанија со интегритет, храброст и страст. Стотици илјади дистрибутери избраа да ја дадат својата доверба и да работат со HYSEN. Милиони индивидуализирани производи се испорачани и пренесени до секој агол на светот. Иновацијата насочена кон пациентот била и секогаш ќе биде во сржта на компанијата. HYSEN се стреми да создаде подобри резултати и искуства за пациентите без разлика каде живеат или со што се соочуваат.